ŠOLSKI SKLADJA

 

  

FINANČNO POROČILO O DELU ŠOLSKEGA SKLADA

Šolsko leto 2010/2011

 

Z zbiralnimi akcijami odpadnega papirja se je v blagajno šolskega sklada nabralo 754,13 €. S prostovoljnimi prispevki obiskovalcev koncerta pevskih zborov ter prodajo novoletnih izdelkov učencev smo zbrali skupaj 1. 909,58 €. Prav tako smo s prodajo novoletnih izdelkov sodelovali tudi v Pravljični deželi in prislužili 71,50 €. Dobili smo tudi dve denarni donaciji v vrednosti 305,00 €. Kot šola smo z uradnim dopisom zaprosili za papir več podjetij. Odzvala se je papirnica Videm Krško.

Skozi vso šolsko leto smo pridobljeni denar  seveda tudi namensko porabili. Največji znesek 1.820,00 € je predstavljal avtobusni prevoz v Opero  Maribor, kamor so odšli vsi učenci naše šole. Prav tako smo 206,50 € porabili za prevoze učencev na različna tekmovanja, subvencionirali smo  vstopnice za baletno predstavo Hrestač v višini 252,00 € učencem iz socialno šibkejših družin. V tem šolskem letu smo učencem, katerih pot v šolo je prometno zelo nevarna, organizirali prevoz s taksi službo. Znesek teh prevozov je znašal 134,00 € in smo ga pokrili iz šolskega sklada.  V tem šolskem letu smo prvič organizirali tudi intenzivne pevske vaje na Celjski koči. Najem prostora, hrane in prevoza učencev je znašal 310,00 €.

V mesecu maju smo na šoli gostili gledališčnika Andreja Rozmana Roza, za kar smo iz šolskega sklada odšteli 180,00 €.

Tako imamo na računu šolskega sklada s prenesenim denarjem iz prejšnjih let 4.234,26 €.

 

Iz poročila je razvidno, da z denarjem res namensko razpolagamo, saj pomagamo tistim, ki so pomoči potrebni ter nagrajujemo tiste, ki si to zaslužijo. Zato bomo še kako veseli, če bomo skupaj z vašo pomočjo, dragi starši, uspeli tudi v bodoče uspešno polniti blagajno šolskega sklada.

 

Še enkrat iskrena hvala vsem donatorjem!

 

Celje, 24. 06. 2011                                                                Predsednica upravnega odbora

                                                                                                                Anja Kunej

 

Copyright Š 2010 oš frana kranjca, celje / all rights reserved.

 

 

Št. obiskov: