FINANČNO POROČILO O DELU ŠOLSKEGA SKLADA

 

 

 

V obdobju 1. 1. 2009 in do junija 2010 se je od zbranega odpadnega papirja v blagajno šolskega sklada nabralo  470 €. V mesecu decembru smo imeli na šoli  Novoletni bazar, na katerem smo s prodajo naših izdelkov zbrali 950 €. Prav tako smo s prodajo novoletnih izdelkov sodelovali tudi v Pravljični deželi in prislužili 70 €. Dobili pa smo tudi tri denarne donacije v vrednosti 900 €. V tem šolskem letu pa nismo pridobivali  samo denarja ampak tudi materialno pomoč. Kot šola smo z uradnim dopisom zaprosili za papir več podjetij. Odzvali sta se papirnica Videm Krško in Tovarna papirja Medvode. Dobili  smo tudi večjo količino plakatnih in barvnih listov. Nekaj materiala za likovno vzgojo pa smo dobili tudi iz Aera.

Seveda pa smo pridobljeni denar tudi namensko porabili. Največ denarja smo letos porabili za vstopnine in delavnice na Unesco dnevu. Unesco dan je namreč organiziran za vse učence naše šole in letos smo se odločili, da bi učencem ponudili več delavnic z zunanjimi izvajalci ter strokovno vodene oglede znamenitosti mesta Celja. V ta namen smo porabili 300 €. Prav tako smo 275 € porabili za prevoze učencev na različna tekmovanja, za sodelovanje nadarjenih učencev v literarni delavnici, subvencionirali smo tudi vstopnico v Hišo eksperimentov in plačilo prevoza učenca na ekskurzijo,… V mesecu aprilu pa smo si ogledali gledališko predstavo Tom Sawyer in iz šolskega sklada poravnali znesek v vrednosti 135 € učencem iz socialno šibkejših družin.

Tako imamo na računu šolskega sklada s prenesenim denarjem iz prejšnjih let 4.925 €.

Iz poročila je razvidno, da z denarjem res namensko razpolagamo saj pomagamo tistim, ki so pomoči potrebni, ter nagrajujemo tiste, ki si to zaslužijo. Zato bomo še kako veseli, če bomo skupaj z vašo pomočjo, dragi starši, uspeli še v nadaljnje uspešno polniti blagajno šolskega sklada.

Še enkrat iskrena hvala vsem donatorjem!

 

                                                                                      Predsednica upravnega odbora

                                                                                                       Anja Kunej

 

 

 

 

 

Copyright Š 2004 oš frana kranjca, celje / all rights reserved.

 

 

Št. obiskov: