DOBRODELNI KONCERT OŠ FRANA KRANJCA

fotografije...

 

Na lepo jesensko popoldne, v nedeljo, 25. 10., smo na pobudo Vikija Ašiča ml. in v sodelovanju Krajevne skupnosti Pod gradom in Mestne občine Celje, na Osnovni šoli Frana Kranjca Celje, izvedli dobrodelni koncert, katerega izkupiček, 5898 evrov, smo izročili družini, ki je v začetku oktobra, zaradi požara, ostala brez strehe nad glavo.

Dobrodelnemu povabilu Vikija Ašiča ml. se je odzvalo ogromno glasbenih gostov, od Nuše Derende, Tanje Žagar, Brigite Šuler, Modrijanov, Monike Kumer, Andreja Bremca, Iskric, skupine Nude, Šentjurskih muzikantov, Vitezov celjskih pa vse do Ane Ašič in Vikija Ašiča st. s kvartetom Grmada. Učenci naše šole in otroci iz vrtca Anice Černejeve, enote Hribček, pa so s svojo razigranostjo popestrili kulturni program. Vse skupaj je zelo srčno povezoval gospod Tone Vrabl. Dogodka se je udeležil tudi župan Mestne občine Celje, Bojan Šrot.

Brez dobrih ljudi, ki so denarno ali kako drugače pomagali družini, torej sponzorjev, tega dogodka prav gotovo ne bi bilo. Prisrčna hvala tudi medijem, ki so z brezplačnim oglaševanjem nesebično podprli našo dobrodelnost. In ne nazadnje iskrena hvala tudi obiskovalcem prireditve, ki so prišli od blizu in daleč, ker jih je k temu vodila človeška solidarnost.

 

Sponzorji prireditve:

Mestna občina Celje

Sitotisk Mastnak

Gostilna Loger

Žito Ljubljana

Ljubljanske Mlekarne  

Pekarna Gratis

TIC Celje

Weishaupt

Gostišče Francl

Perutnina Ptuj

Impuls Domžale  

Pekarna Pečjak

KZ Petrovče – Blagovnica Bala

Kmetijska zadruga Laško

Sazas

Gostišče Kmetec

Klasje Celje

Mlekarna Celeia

Mercator

Mesarstvo Založnik

Era Celje

 

Medijski sponzorji:

Štajerski val

TV Celje

Radio Celje, Novi tednik

 

 

Kristina Radoš, prof. slov.

 


 

 

 

Copyright Š 2004 oš frana kranjca, celje / all rights reserved.

 

 

Št. obiskov: