PLANINSKI KROŽEK

 

FOTOGALERIJA >>


Mladi planinci smo zopet šli na planinski pohod. Tokrat z vlakom do Šentjurja in peš do Resevne, Vrunčevega doma, Svetine in Pečovniške koče. Tokrat smo se združili mladi planinci OŠ Lava in OŠ Frana Kranjca s starejšimi planinci PD Grmada in jo mahnili kar skupaj. Na koncu nas je bilo skoraj več kot starejših, mladih iz obeh šol nas je bilo kar 75. To smo sijali od zdravja in zadovoljstva.

 

Med potjo smo nabirali kostanj, malicali, risali risbice, se smejali in si malo ponagajali. Brez zapletov smo veseli prišli do cilja, kjer smo Alisi zapeli še za rojstni dan, ji poklonili majhno pozornost, potem pa pojedli gobji golaž in sladko rulado. Seveda smo spekli še kostanj, ki smo ga med potjo pridno nabirali.

 

Skupaj smo prehodili 13 kilometrov, premagali 975 m višinske razlike, hodili pa smo 6 ur. Bravo naše mlade noge in še kdaj. S PD Grmado je zmeraj lepo.

 

Prihodnji izlet bo novembra po želji v organizaciji staršev Od Litije do Čateža. S planinskim krožkom pa z vlakom na Mrzlico, 15. 11. 2008. 

Veselim se prihodnjih pohodov.

 

                           

 

Metka Irgolič, vodja planinskega krožka


 

 

 

 

Copyright Š 2004 oš frana kranjca, celje / all rights reserved.

 

 

Št. obiskov: