V ponedeljek,15. 12. 2008, smo pripravili prireditev za starše, babice, dedke...

Dogajanje sta povezovala Vera Kamenšek in Luka Končan, za popestritev pa sta nam zapela otroški pevski zbor, vokalna skupina in veliko ostalih nastopajočih.
Po prireditvi se je odvijal novoletni bazar, kjer je vsak razred svoje izdelke prodajal.
Zaslužen denar bo šel v šolski sklad.

 

Ana Ašič
 


Novoletni  bazar

 

 

V ponedeljek, 15. 12. 2008 smo se udeležili novoletnega bazarja na OŠ Frana Kranjca. Najprej so uvod popestrili prvošolčki, ki so peli in plesali s kronami. Za tem so dogajanje popestrile učenke 7. razreda, ki so zapele pesem znane skupine Rebelde. Nato so nam 9. razredi pognali kri po žilah z breakdancom in otrokom razdelili bonbone. V nadaljevanju dogajanja so ostali razredi pokazali kaj so se naučili. Fantje iz 6. razreda so se nam predstavili kot palčki in prebrali nekaj prošenj otrok, ki so bile napisane Božičku. Med nastopom je sodeloval pevski zbor, ki je odpel kar nekaj lepih pesmi.

Kulturnemu programu je sledilo nakupovanje izdelkov, ki so jih naredili učenci. Starši so se pri nakupovanju odrezali in šola je zbrala kar lep kupček denarja, ki je šel v šolski sklad.

 

 

               Jasmin Zukić


ŠOLSKI BAZAR

 

 

V ponedeljek, 15. 12. 2008 je bil na OŠ Frana Kranjca prav poseben dan. Učenci in učitelji smo prvič priredili prireditev z bazarjem.  

Dogajanje je potekalo v šolski telovadnici, kjer smo postavili stojnice na katerih smo razstavili izdelke, ki smo jih naredili sami. Malo pred 16. uro  se je začela predstava, na katero so bili povabljeni starši, ne nastopajoči učenci, učitelji in vsi zaposleni na šoli. Nastopajoči smo peli, igrali in plesali. 

Po predstavi smo razredi odšli vsak za svojo stojnico, kjer smo prodajali izdelke za 1 euro. Denar, ki smo ga zbrali, je namenjen šolskemu skladu.

 

 

                                                                                         Lavra Berger


                         PREDNOVOLETNA PRIREDITEV

 

Pozdravljeni bralci spletnega časopisa. V ponedeljek, 15. 12. 2008 je na naši šoli, OŠ Frana Kranjca, potekala prireditev. Na prireditvi je bilo mnogo staršev, dedkov in babic. Nastopali so učenci s skeči, plesi, petjem itd.). Po prireditvi so učenci prodajali voščilnice, okraskov …. Dobiček smo dali v šolski sklad.

Učenci 6. a razreda smo prodali največ voščilnic in obogateli šolski sklad za kar 51 evrov.

 

Matjaž Rozman, 6. a