OŠ Prežihovega Voranca Bistrica kulturnaeko_solazsola

S kakovostnim delom in medsebojnim spoštovanjem, želimo mladim privzgojiti odgovornost do sočloveka, dela in življenja.

Vabimo vas k ogledu ...

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

Nikoli ni prezgodaj začeti z vzgojo in učenjem ...

Nikoli ni prepozno za vzgojo in učenje ...

Vsak čas je ravno pravi za vzgojo in učenje ...

 

Aktualno dogajanje ...

 

Obvestilo ob začetku novega šolskega leta

torek19. avgust 2014

Draga učenka, dragi učenec,


kmalu bo tu 1. september, ki bo odprl vrata šole v novo šolsko leto 2014 - 2015. Verjamem, da nekateri učenci že težko pričakujete ta dan, drugi spet bi počitnice kar podaljšali. Pa naj vam dam namig, da prvi septembrski dnevi niso stresni samo za učence ampak tudi za učitelje.
Prvi šolski dan bomo začeli v ponedeljek, 1. septembra 2014. Učenci od 2. do 9. razreda pridete v šolo ob 8. uri in počakate zunaj pred vhodom v šolo, kjer se vam bomo pridružili vsi strokovni delavci šole. Ta dan bo pouk potekal po urniku, ki je v spodnji tabeli, organizirano bo tudi podaljšano bivanje in vsi obroki prehrane. Vsa nadaljnja navodila boste učenci ta dan dobili pri svojih razrednikih.
Učenci 1. razreda ste skupaj s svojimi starši lepo vabljeni v šolo prav tako 1. septembra 2014 ob 10. uri. Ker je za vas to poseben dan, se bomo potrudili, da bo nepozaben. Učenci 1. in 2. razreda prinesite s sabo vse šolske potrebščine in delovne učbenike. Učenci ostalih razredov pa le tisto, kar vam narekuje urnik za ponedeljek.
Dragi učenci, v šolskem letu 2014 - 2015 vas bo skupaj 163. Vsakemu med vami želim, da šola postane spodbudno učno okolje, v katerem boste našli dovolj poguma, vztrajnosti in ustvarjalnosti na poti do znanja. Korajžno in veselo v novo šolsko leto ob doživljanju uspehov in novih prijateljskih vezi.


Spoštovani starši, dragi sodelavci,
skupaj ustvarjajmo prostor za pogovor in dialog, bodimo mladim vzgojitelji in učitelji pri oblikovanju lastne osebnosti na poti v življenje,
                                                                                                                                 

mag. Terezija Zamuda, ravnateljica

  2. razred 3. razred 4. razred 5. razred 6. razred 7. razred 8. razred 9. razred
1. ura SLJ SLJ MAT GUM MAT TJA TJN ŠPO/Ž
2. ura SLJ SLJ ŠPO SLJ GUM TJA MAT TJN/SLJ
3. ura MAT MAT TJA MAT ZGO MAT KEM TJN/SLJ
4. ura SPO ŠPO SLJ NIT SLJ ZGO GUM KEM
5. ura TJA GUM TJN NIT NAR GUM ŠPO FIZ
6. ura               ŠPO/M
7. ura                

 

 

Učenje naj bo edina skrb naših otrok - podariMalico

ponedeljek26. maj 2014

Pridružili smo se dobrodelnemu projektu podariMalico. Tako z vašo pomočjo želimo zbrati čim več sredstev za naše učence, ki pomoč potrebujejo.

Dobrodelni projekt podariMalico hitro in transparentno pomaga osnovnošolcem in dijakom, ki živijo v težkih materialnih razmerah. Doniranje je zelo preprosto, samo obiščite spletno stran www.podarimalico.si ter poiščite našo šolo, izberite število malic, ki jih želite donirati in na vaš kontaktni e-mail boste dobili podatke za nakazilo.

Čisto vsa sredstva, ki jih boste donirali pridejo do tistih, ki jih najbolj potrebujejo! 

Več o stanju na šolah in o projektu si lahko pogledate tudi v prispevku za 24 ur: http://www.24ur.com/novice/slovenija/video-vse-pogosteje-zmanjka-denarja-celo-za-solsko-malico.html

Če vsak naredi le majhno stvar, lahko skupaj naredimo res veliko!

Hvala vam, ker mislite na druge!