OŠ Prežihovega Voranca Bistrica kulturnaeko_solazsola

S kakovostnim delom in medsebojnim spoštovanjem, želimo mladim privzgojiti odgovornost do sočloveka, dela in življenja.

Vabimo vas k ogledu ...

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

Nikoli ni prezgodaj začeti z vzgojo in učenjem ...

Nikoli ni prepozno za vzgojo in učenje ...

Vsak čas je ravno pravi za vzgojo in učenje ...

 

Aktualno dogajanje ...

 

Prvi šolski dan

ponedeljek1. september 2014

p1 p2 p3 p4

Prvi šolski dan je bil kljub slabemu vremenu poseben za vse učence. Učitelji so učence pričakali v telovadnici, kjer jih je pozdravila gospa ravnateljica. V nadaljevanju so učenci odšli skupaj s svojimi razredniki v razrede, kjer so nadaljevali pouk po načrtovanem urniku.
Ta dan je bil še posebej pomemben in vesel praznik za naših 17 prvošolcev. V spremstvu staršev so prestopili velika šolska vrata, kjer so jih v telovadnici šole pričakali ravnateljica mag.Terezija Zamuda, razredničarka Petra Ritonja in druga strokovna delavka Melita Tompa Lebar ter nekaj učencev in učiteljic, ki so za dobrodošlico pripravili kratek kulturni program. Prvošolčki so si ogledali šolo in svoj razred, prejeli darilca od devetošolcev, se naučili pesmico in se posladkali s čokoladno torto.
Vsem učencem želimo pri učenju veliko uspehov in izzivov ter novih prijateljskih vezi.


Učenje naj bo edina skrb naših otrok - podariMalico

ponedeljek26. maj 2014

Pridružili smo se dobrodelnemu projektu podariMalico. Tako z vašo pomočjo želimo zbrati čim več sredstev za naše učence, ki pomoč potrebujejo.

Dobrodelni projekt podariMalico hitro in transparentno pomaga osnovnošolcem in dijakom, ki živijo v težkih materialnih razmerah. Doniranje je zelo preprosto, samo obiščite spletno stran www.podarimalico.si ter poiščite našo šolo, izberite število malic, ki jih želite donirati in na vaš kontaktni e-mail boste dobili podatke za nakazilo.

Čisto vsa sredstva, ki jih boste donirali pridejo do tistih, ki jih najbolj potrebujejo! 

Več o stanju na šolah in o projektu si lahko pogledate tudi v prispevku za 24 ur: http://www.24ur.com/novice/slovenija/video-vse-pogosteje-zmanjka-denarja-celo-za-solsko-malico.html

Če vsak naredi le majhno stvar, lahko skupaj naredimo res veliko!

Hvala vam, ker mislite na druge!