Prva stran OPB Pozdrav staršem
Starsi OPB
Petek, 05 Oktober 2012 07:19

Spoštovani starši, lepo pozdravljeni!

3. 9.  2012

 

Odločili ste se, da bo Vaš otrok obiskoval OPB. Vemo, da veliko stvari o PB že veste, vseeno pa bi jih rade malo osvežili in Vas seznanili z novostmi ter nekaterimi željami in potrebami, ki bodo omogočile prijetno bivanje Vašim otrokom in našim učencem ter pripomogle k nemotenemu delu v oddelku.

 

Podaljšano bivanje se prične takoj po pouku (11.25) in traja do 16.25, zato je potrebno priti po otroka najkasneje do navedene ure.

 

V času PB se otroci sprostijo ob različnih igrah in glasbi, ustvarjalno preživljajo svoj prosti čas, pišejo domače naloge, se tiho učijo ali berejo, obiščejo izbrane interesne dejavnosti ter imajo kosilo in popoldansko malico.

 

Na list  s podatki vpišite uro, ko bo Vaš otrok zapuščal OPB. Prosimo Vas, da se tega čim bolj držite, saj je neredno odhajanje domov kadarkoli sredi posameznih dejavnosti moteče tako za otroke kot tudi za učitelje.

 

V primeru, da bo otrok zapustil OPB prej ali drugače kot običajno, mu to napišite v beležko ali sporočite razredni učiteljici, saj smo učiteljice zanj odgovorne in ga lahko, če odhaja sam, iz šole spustimo le z Vašim pisnim dovoljenjem.

 

V primeru, da imate kakšno vprašanje v zvezi z OPB se obrnite na nas učitelje OPB:

 

Gabrovka:     Jana Marolt – OPB 1. razred,

Vida Merčun – OPB 2. in 3. razred,

Maja Sever – OPB 4. in 5. razred.

 

Dole:              Aleksandra Kokalj (ponedeljek, torek in sreda),

Irena Koci (četrtek) in

Miha Golob (petek)  -  OPB 1. – 5. razred.

 

 

Vse kar nam želite sporočiti, lahko posredujete pisno po otroku. Najbolj pa bomo vesele Vašega obiska v šoli, da se osebno pogovorimo in sicer v dogovorjenem času, času govorilnih ur (dopoldanske in popoldanske bodo objavljene v Publikaciji za šol. leto 2012/13) oz. po zaključku PB.

 

 

Veselimo se sodelovanja z Vami.                                                       

Učitelji OPB:

 

Jana Marolt

Vida Merčun

Maja Sever

Aleksandra Kokalj

Irena Koci

Miha Golob