NOVINARJI IN OBLIKOVALCI

Jaz novinar

Sem Svit Komel. Hodim v 4.a devetletne osnovne šole Hinka Smrekarja.
Star bom deset let in znam zelo dobro sestavljati rap pesmi. Pišem jih na računalnik pri  novinarskem krožku. Pišem tudi knjige. Rad kaj napišem, zato sem se prijavil h krožku.
 
Svit Komel, 4.a

Ime mi je Nastja Papler, stara sem deset let in obiskujem osnovno šolo Hinka Smrekarja. V prostem času rada telovadim, hodim v gore, plavam, kolesarim, rolam, smučam in drsam.  Obiskujem razred 5.a, moji razredničarki je ime Mojca Dremelj Blažon, je » enkratna« učiteljica. Moja najljubša hrana so pohani zrezki in krompir. Dvakrat na teden hodim na karate, imam pa že oranžen pas. Za krožek šolski spletni časopis sem se odločila zato, da bom imela večji besedni zaklad, ter zato, da se bom iz tega kaj naučila. Imam domačo »živalico« zajčka, ki mu je ime Timi. Tako sem opisala moje vsakdanje delo, upam, da se boste tudi vi opisali, da bom lahko brala vaše čudovite članke.

Nastja Papler, 5.a


Sem  Katarina  Gašpar, stara sem 9 let in obiskujem  osnovno  šolo  Hinka  Smrekarja. Hodim v 5.a razred. V  prostem času  treniram  plavanje, hodim  na verouk in k tabornikom. Z  družino hodimo na plezanje in v hribe. Sedaj delam že drugo transverzalo.                                                                                                                                                                                                Za novinarski krožek sem se odločila, ker me to delo zanima.

Katarina Gašpar 5.a


Sem Laura Gričar, stara sem 10 let in hodim na osnovno šolo Hinka Smrekarja. Hodim v 5. a razred. V prostem času treniram odbojko, rolam, kolesarim in pojem. Za novinarski krožek sem se odločila, ker me zanima delo novinarja.

Laura Gričar

Sem Gala Šenk. Stara sem 11 let, po horoskopu sem tehtnica. Rada imam živali, doma imam psičko, muco in morskega prašička, če ne štejem pajkov. Ukvarjam se z judom in hodim na novinarski krožek. Rada se zabavam in štejem zvezde. :)

Gala Šenk 5.c


Sem Ilhana Bećirević, stara sem 11 let in obiskujem 5. razred. Ukvarjam se s športom, treniram karate. Rada hodim na novinarski krožek. Všeč mi je, ko pišemo, ne maram pa, ko kaj oblikujemo. Rada imam pse in delfine. V prostem času hodim ven s prijatelji. Ne maram se učiti, ker se zaradi tega ne morem zabavati. V šoli obiskujem še likovni krožek.  

Ilhana Bećirević 5.c


Sem KŠ. Star sem 11 let in po horoskopu oven.Se (dokaj) rad ukvarjam s športom, predvsem s sabljanjem. Sem ljubitelj živali. Imam psa poleg tistih ribic, ki še niso umrle.

KŠ 5.c


Jaz sem 11-letni Lenart Kirbiš. Hodim v 5. c razred OŠ Hinka Smrekarja v Ljubljani. Imam 3 domače živali: morskega prašička, psa in skakača. Ukvarjam se z judom. Na šoli obiskujem novinarski krožek, kjer delamo intervjuje in oblikujemo spletni časopis na šolski spletni strani.

Lenart Kirbiš 5.c


Sem Pia Gorišek in hodim v 5. c razred. Ukvarjam se z dvema športoma, z odbojko, judom. Zato sem si nabrala že kar nekaj kondicije, ki mi pride prav. Igram flavto, ki mi je zelo pri srcu.

Pia Gorišek 5.c


Sem MR, star sem 11 let in me zanima vse v zvezi z računalnikom. Imam psičko Tačko, ki mi nagaja.
Z računalniku rad oblikujem, igram igre, predelujem slike... Poleg računalništva pa se rad ukvarjam tudi s športom, saj treniram judo.

MR, 5.cDavid Hudnik - skoraj vse o meni najdete na moji spletni strani...