mp3

Ta stran vsebuje posnetke v mp3, ki jih lahko brezplačno naložite na svoj računalnik. Vse pravice so pridržane, oglejte si stran o avtorskih pravicah. Kliknite na zvočnik, če želite naložiti katero od pesmi.

This page contains recordings in mp3, available free of charge for download. All rights reserved, see the copyright info. Click on loudspeaker icon to download.

Stoletje sanj in miru; ta pesem prihaja s slovenske različice Evrovizije, EMA 2001. Pesem, ki je tej po glasbeni plati hudo podobna, je zmagala na EMI 2003. O njuni podobnosti, če se seveda spomnite zmagovalke EME 2003 (pesmi, pevke se gotovo spomnite), pa lahko presodite sami.
Seveda pa vsi vemo, kako mirno in sanjavo je to stoletje, ki se je začelo z letom, ko je Damjana prepevala to pesmico...
This song, titled Century of Dreams and Peace, was part of the national contest to choose the Slovenian representative on the Eurovision song contest in 2001. Song, representing Slovenia in 2003 is very much alike this one. Not to pass any judgments, anyone interested may compare the two (that is, if you can remember the Slovenian representative on Eurovison song contest from 2003).
Of course, we all know how peaceful and dreamy is the century, beginning in 2001...
Glasba je povsod. Prav zares. Tako vsaj trdi Palček Muzikalček na Damjaninem albumu Muzikalčkov zaklad in v istoimenskem otroškem muzikalu. The title says "Music is everywhere". Quite true. At least according to the Music Gnome, who is the main character in children's musical "Treasure of the Music Gnome" and on accompanying album.